Google Logo

5 Sterren Reviews

Website Voor Bouwmarkt Montage Service

Ronald en Angela van Bouwmarkt Montage Service waren op zoek naar een website die ze zelf gemakkelijk kunnen bewerken en die gericht is op traprenovaties en vloeren leggen. Daarnaast moest de nieuwe website beter gevonden worden in Google en meer leads binnenhalen.

De nieuwe website, gemaakt door Aurora Webdesign, is sterk gericht op trappen en vloeren, trekt 300% meer bezoekers, haalt meer leads binnen en is gemakkelijk zelf te bewerken.

Nieuwe Website Bouwmarkt Montage Service

Zelf Gemakkelijk te Bewerken

300% meer Bezoekers met de Nieuwe Website

Zet Bezoekers om tot Klanten

100% in Huisstijl

Resultaatgerichte Website voor Bouwmarkt Montage Service

De huidige website van Bouwmarkt Montage Service was voornamelijk gericht op algemeen kluswerk, het design was verouderd en de site werd slecht gevonden in Google.

Tijdens het eerste gesprek met Ronald en Angela van Bouwmarkt Montage Service kwam naar voren dat de nieuwe website gemakkelijk zelf te bewerken moest zijn en sterker gericht moest zijn op traprenovaties en vloeren leggen. Daarnaast moest de nieuwe website ook beter vindbaar zijn in Google en meer leads binnenhalen.

Aurora Webdesign heeft een website gemaakt die sterk gericht is op traprenovaties en vloeren leggen, gemakkelijk zelf te bewerken is, 300% meer bezoekers trekt en veel nieuwe leads binnenhaalt.

Uw Website Project Bespreken met Finn?

Vraag gratis adviesgesprek aan.

Ik neem contact op om het adviesgesprek in te plannen.

U krijgt advies op basis van uw wensen/doelen.

Ik adviseer u een pakket of we stellen er een op maat samen.

Gratis Adviesgesprek